Dansk - Stiletties

Go to content

Main menu:

Dansk

Stiletties®  

-dine stiletters nye bedste venner!!


Er du træt af at synke ned i græsset, når du er til garden party?


Bliver du også træt i fødderne af, at skulle gå på tæer i dine stiletter når du skal gå henover en plæne eller grus?


Stiletties® giver dig en langt mere sikker og sexet gang, når du kan gå naturligt - end at skulle vakle rundt på tæerne med stive ben for ikke at synke ned i græsset eller gruset.


Eller, når du ankommer i dit fineste selskabstøj og flotteste stiletter til en fest og du bliver bedt om at tage dine sko af, fordi værten er bange for, at de laver mærker i gulvet?


Næsten alle kvinder har oplevet problemet med at komme hjem fra en aften i byen, en lækker dag med shopping eller andet bare for at opdage, at ens helt nye stiletter er blevet ødelagt af brosten, grus, kloakdæksler eller rulletrapper.


Stiletties® kan ikke fjerne alle de hensynsløse udfordringer på din vej, men derimod hjælpe dig med, at beskytte dine kære stiletter. De kan også gøre din gang på porøst underlag, såsom græs og grus til en bedre og mere afslappende oplevelse for dine fødder og ben og du kan dermed bevare stilen og dit overordnede helhedsindtryk.


Stiletties® kan ligeledes bruges indendøre, hvis du skal gå på sarte overflader der kan tage skade. StilettoAid® virker også støddæmpende og afbalancerende.


Stiletties® er et rør støbt på en lille fod af meget avanceret og blødt plast, der vil sidde fast omkring din stilethæl, og beskytte mod nedtrædning mellem brosten, fliser og porøs overflade.


Stiletties® vil forhindre de ridser og skrammer, som så mange gange har gjort du fortrød, at du havde taget dine yndlingsstiletter på ud.


Stiletties® er en næsten usynlig og varig løsning på dette velkendte problem og er lavet af et holdbart materiale, der er designet til at modstå meget.


Når du føler, at dine stiletter kunne bruge noget understøttelse og beskyttelse sætter du bare dine Stiletties® på - og når du bevæger dig på plane overflader - kan du simpelthen bare tage dem af og genbruge dem næste gang, det bliver nødvendigt.


En enkel, økonomisk og effektiv løsning på et af de store problemer for os kvinder, der elsker at gå i stiletter.


Stiletties® - Dine sko vil elske det!
Stiletties®  fås foreløbig i  6 forskellige typer i 2 størrelser, alle med samme grunddiameter på støttefladen som er 25mm. Materialet er klart plast og fremstår mere gennemsigtige end på billederne.
Indstiksholderen er enten formet som et O eller et D for bedre tilpasning til stilettens form.
Et sæt koster kun kr. 89,00 - alle 6 sæt (et par af hver størrelse) kun kr. 499,00.

TypePasformDiameter på hæl
D6O O formede hæle ca. 7 - 8 mm
D6D D formede hæle
 ca. 7 - 8 mm
D8O
 O formede hæle
 ca. 9,45 - 10,6 mm
D6D
 D formede hæle
 ca. 9,45 - 10,6 mm
D11O
 O formede hæle
 ca. 14,43 - 14,46 mm
D11D
 D formede hæle
 ca. 14,43 - 14,46 mm
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu